Wie we zijn

Over Supersnel Uitzendbureau

Supersnel is al 2 jaar gespecialiseerd in het uitzenden van het beste technische personeel en hardwerkende productiekrachten uit binnen- en buitenland. Dankzij onze goede en betrouwbare reputatie binden we het beste personeel. En dit merkt u, want maar liefst 94,8 % van het technische personeel voldeed aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers (over 2017).

De identiteit van Supersnel Uitzendbureau is gebaseerd op vier merkwaarden: Kwaliteit, Resultaat, Betrouwbaarheid & Persoonlijke Aandacht. Deze waarden vormen de belangrijkste eigenschappen van Supersnel Uitzendbureau, dat is waar Supersnel voor staat.

Kwaliteit

We gaan ver om u de beste uitzendkrachten te bieden. Letterlijk, door ook buiten onze landsgrenzen de beste uitzendkrachten te selecteren, maar ook in onze dienstverlening. Dat merkt u in het eerste contact aan de telefoon, de snelheid van schakelen en selectie van uitzendkrachten.

Betrouwbaar

Supersnel beschikt als één van de weinige uitzendbureaus in de branche over alle beschikbare certificeringen en is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd. Belangrijker nog, los van alle certificeringen en accreditaties; wij komen gemaakte afspraken na, zodat u in alle gevallen weet waar u aan toe bent.