Veel gestelde vragen

Algemene vragen

Wat is een detacheringsbureau?

Supersnel is een detacheringsbureau. Dit houdt in dat je bij Supersnel B.V. in dienst bent waarbij we jou als het ware ‘uitlenen’ aan een opdrachtgever. Wanneer je in dienst bent bij een opdrachtgever via Supersnel B.V., dan is Supersnel B.V. je formele werkgever.

Wat voor contracten hanteert Supersnel?

Bij detachering is Supersnel B.V. je werkgever en ontvangt je een contract via Supersnel B.V.

Werk je als zzp-er via Supersnel B.V., dan factuur je de gewerkte uren bij ons.

Hoe kan ik solliciteren?

Vul de inschrijfformulier in en upload je cv of reageer op een vacature op onze website. Er kan ook ten alle tijden gebeld worden. Binnen 7 dagen kunnen we je bij een opdrachtgever plaatsen.

Kunnen jullie mij voorzien van een salarisadvies?

Tijdens een gesprek met onze intercedent of HR-medewerker kunnen wij je voorzien van een salarisadvies. Aan de hand van jouw opleidingsniveau en ervaring adviseren wij de hoogte van je salaris

Vergoeding

Lever ik salaris in als ik via Supersnel B.V. aan het werk ga?

Nee. Het bestaansrecht van Supersnel B.V. is grotendeels te danken aan het feit dat wij over een groot gespecialiseerd netwerk van opdrachtgevers beschikken. Deze opdrachtgevers schakelen ons in en zijn bereid te betalen voor onze dienstverlening. Als projectmedewerker betaal je dus nooit (in welke vorm dan ook) voor onze dienstverlening. Dit is zelfs volgens de Nederlandse wet verboden. Er wordt altijd een marktconform salaris gehanteerd

Word er per week of maandelijks betaald?

Bij Supersnel B.V. wordt de salaris per week uitgekeerd. Dat houdt in dat je sneller beschikt over geld. Elke vrijdag dien je de urenbriefje in, voor de gewerkte uren van die week en een week later staat het op de rekening.

Wie betaald mij uit?

Omdat je als “inlener” werkt bij een opdrachtgever, zal Supersnel B.V. ten alle tijden je salaris uit keren. Vragen over uren en of salaris kan je altijd via Supersnel B.V. regelen.

Werkwijze

Hoe lang duurt het voordat ik een reactie krijg op mijn sollicitatie?

Aan de hand van jouw inschrijfformulier en cv die je online hebt ingevuld , gaat Supersnel B.V. opzoek naar de juiste opdrachtgever. Binnen 3 werkdagen nemen wij contact met je op met een opdracht voorstel.

Ik ben akkoord gegaan met de opdrachtgever, hoe gaat het daarna in zijn werk?

Nadat Supersnel B.V. de juiste opdrachtgever heeft gevonden, zal Supersnel B.V. je hiervan op de hoogte stellen. Ga je akkoord met de opdracht dan ontvangt je de details van de opdracht en de gegevens van de opdrachtgever en je salaris in je digitale omgeving. Hier teken je ook het contract.

Wanneer kan ik werken?

Heb je de contracten getekend dan kan je bijna altijd de eerst volgende maandag beginnen met je nieuwe werk.

Privacy

Worden mijn gegevens doorgestuurd naar bedrijven zonder dat ik dit weet?

Op het moment dat je jezelf hebt ingeschreven bij Supersnel B.V., ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Supersnel B.V. zal je gegevens doorsturen naar de opdrachtgevers die passen bij jouw cv. Supersnel B.V. zal zorgvuldigheid en discreet met jouw gegevens omgaan.

Ik wil uitschrijven hoe doe ik dat?

Door middel van een mail of contactformulier te sturen met het verzoek tot uitschrijven.

Ik ben niet tot een akkoord gekomen, blijf ik in uw bestand?

Uiteraard blijft je in ons bestand. Op het moment dat uw cv matcht met een nieuwe vacature, dan neemt Supersnel B.V. persoonlijk contact met je op om je hierop te attenderen. Indien deze vacature voldoet aan je wens, gaan we graag opnieuw met je in gesprek.