Supersnel voor werkgevers

WERKGEVERS

Wij zijn een landelijk opererend uitzendbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor complexe projecten, tot vraag naar bijvoorbeeld tien werkvoorbereiders die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam.

SUPERSNEL, UW KENNIS IN DE BOUW

Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze kracht is ons omvangrijke netwerk dat zich uit blijft breiden. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

DE BESTE CONTRACTEN

Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

DE BESTE MENSEN

Omdat wij onze kandidaten kennen - echt kennen - weten wij wie we voor uw project voor kunnen stellen. We zijn op de hoogte van de opleidingen, competenties, ervaringen en persoonlijke eigenschappen. U krijgt alleen de kandidaten voorgesteld die bij bedrijf en uw vacature past. Persoonlijke ontwikkelingen stumuleren wij. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Wij helpen onze mensen graag groeien.

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard doen wij ons best om onze 'huishouding' zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te runnen. We gebruiken gerycled papier, we geven onze cartridges aan een goed doel, we verstrekken onze loonstrookjes digitaal. Onze auto's zijn het minst belastend voor het milieu. We verdiepen ons in duurzame energie. Maar boven alles hechten wij belang aan duurzame verbintenissen met onze relaties. Onze relaties kunnen op ons bouwen. We zorgen voor een goede werknemers- en werkgeversverhouding. Wij laten blijken dat wij betrokken zijn bij onze werknemers. We communiceren transparant en staan altijd open voor suggesties en ideeën.

GOEDE WERKGEVERSCHAP

We starten vanuit een goede basis, voor ons is dit het arbeidscontract. We conformeren ons met cao-afspraken in bouw en techniek. We volgen de loonontwikkeling en hebben als één van de weinige detacheerders in Nederland een aansluiting bij het bpf (bouwpensioenfonds). Inlenen, detacheren of payrollen via Supersnel betekent dat u een medewerker krijgt die exact dezelfde arbeidsvoorwaarden heeft als uw vaste medewerkers. Bij een eventuele omzetting van een flexibel contract naar een vast contract heeft dit voor u grote voordelen. Geen extra administratie, geen nieuwe onderhandelingen, maar bovenal een gemotiveerde medewerker. Hij/zij voelde zich immers altijd al een vaste medewerker. Eerlijk en transparant.

WIJ LEREN U GRAAG KENNEN!

Voor elke situatie is een beste oplossing. Die is niet standaard. Tijdens een gesprek met één van onze consultants gaan we dieper op de vraag in en komen we met een goede en snelle oplossing.

Wilt u referenties? Heeft u een advies nodig voor een arbeidsvraagstuk? Bel of mail ons even, wij leren u graag kennen!